نان سوسیس و زردآلو
به گزارش مجله اندیشه، این نان زیبا به شکل بافت مو است و علاوه بر طعم خوشمزه و حجم بالا، بسیار زیبا نیز هست.
- تعداد: 16 نفر
- زمان تهیه: 60 دقیقه
- زمان خنک شدن: 2 تا 24 ساعت
- زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 115 گرم سوسیس دودی، خرد شده
- نصف پیمانه زردآلوی خشک، خرد شده
- نصف تا یک قاشق چایخوری فلفل قرمز خردشدده
- نصف پیمانه گشنیز تازه
- دو قاشق غذاخوری عسل
- 3.5 پیمانه آرد کامل
- یک بسته خمیر مایه
- یک قاشق چایخوری نمک
- 2/3 پیمانه آب گرم
- دو عدد تخم مرغ هم زده
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- یک عدد تخم مرغ هم زده
- یک قاشق چایخوری آب
طرز تهیه
1- در یک تابه بزرگ سوسیس ها را تفت دهید تا طلایی شوند. زردآلو و فلفل قرمز را اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید. سپس عسل و گشنیز را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
2- سپس، در یک کاسه بزرگ یک پیمانه آرد، خمیر مایه و نمک را با هم مخلوط کنید. 2/3 پیمانه آب گرم، دو عدد تخم مرغ هم زده و روغن را اضافه کنید. با همزن برقی و سرعت میانه حدود 30 ثانیه هم بزنید. سرعت همزن را زیاد کنید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید. مخلوط سوسیس را به آن اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید و همزمان آرد را نیز اضافه کنید.
3- خمیر را روی سطح صاف پهن کنید. آن را به شکل توپ گرد کنید و داخل کاسه چرب بگذارید. روی آن را بپوشانید و حدود یک ساعت در محیط گرم قرار دهید تا خمیر پف کند و دوبرابر گردد.
4- خمیر رابه سه قسمت تقسیم کنید. روی آنها را بپوشانید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید. در این فاصله، کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.
5- خمیرها را به شکل نوارهای 40 سانتی متری شکل دهید. سپس آنها را به هم ببافید. دوباره 40 دقیقه دیگر آن را کنار بگذارید تا پف کند. سپس دو ساعت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
6- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و یک قاشق چایخوری آب را با هم مخلوط کنید و روی نان بمالید و نان را 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید.
ارزش غذایی
- کالری: 158
- چربی: 5 گرم
- کلسترول: 45 میلی گرم
- کربوهیدرات: 23 گرم
- فیبر: یک گرم
- سدیم: 188 میلی گرم
- پتاسیم: 106 میلی گرم
- کلسیم:20 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم