طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان خوشمزه به سبک بازاری
به گزارش مجله اندیشه، سالاد سزار با پنیر پارمسان، ترکیبی کلاسیک و خوش طعم از برگ های تازه کاهو، نان تست و سس سزار است که با پنیر پارمسان خبرنگاران طعم دار شده است. این سالاد نه تنها یک انتخاب سالم و سَبُک برای وعده های غذایی محسوب می گردد، بلکه طعمی اصیل و لذیذ از آشپزی ایتالیایی را هم برای سفره شما به ارمغان می آورد.

اگر در پی یک وعده غذایی سالم هستید، سالاد سزار با مرغ گریل برترین انتخاب برایتان می تواند باشد. حال طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان را در ادامه بخوانید تا آن را به سبک بازاری درست نموده و یک غذای مقوی و سبک داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد با پنیر پارمسان
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- پودر پنیر پارمسان خبرنگاران 2 قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده 1 حبه
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه 1/8 قاشق چای
- نان تست مکعبی برش خورده 2 پیمانه
- کاهو خرد شده دو عدد
مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار
- فیله ماهی 3 تکه
- سیر رنده شده 1 حبه
- نمک به میزان لازم
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- آب لیمو دو قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1/3 پیمانه
- پنیر پارمسان 1/4 پیمانه
- فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان
مرحله اول: نان تست ها را مزه دار کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان، به سراغ نان تست ها بروید؛ آن ها را به صورت مکعبی خرد کنید. حال برای افزودن بافت ترد و طعمی بی نظیر به سالاد سزار، در یک کاسه میانه روغن زیتون، پودر پنیر پارمسان، سیر تازه یا پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس نان های خرد شده را به کاسه اضافه کنید و آن ها را به آرامی هم بزنید تا هر تکه نان کامل به این ترکیب معطر و کرمی آغشته گردد.
نان تست ها پس از تفت، سطحی طلایی و عطری مطبوع خواهند داشت که هر لقمه از سالاد را برایتان لذیذتر خواهد نمود.
مرحله دوم: نان تست را آماده کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان، نان تست مکعبی را روی سینی فر به صورت یک لایه و با فاصله از هم بچینید تا حرارت یکنواخت به همه نان ها برسد. آن ها را به مدت 10 دقیقه در فر بپزید. سینی را بیرون بیاورید و آن ها را هم بزنید. مجدد برای پنج تا 10 دقیقه دیگر پخت شان را ادامه دهید تا کامل طلایی و ترد شوند. شما طرز تهیه نان کروتان را در خبرنگاران بخوانید تا خودتان آن را برای این سالاد درست کنید.
پس از پخت، کروتان ها را از فر خارج کنید تا کامل خنک شوند؛ ابا این روش هر تکه نان به خوبی به طعم روغن زیتون و پنیر پارمسان خبرنگاران آغشته شده و بافتی بی نظیر پیدا کند.
مرحله سوم: سس سالاد را درست کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان، نوبت به تهیه سس سالاد سزار می رسد. پس در یک کاسه میانه، تن ماهی، سیر تازه رنده شده و کمی نمک را با چنگال له کنید تا به بافتی یکدست و خمیری برسد. سپس آب لیمو تازه را اضافه نموده و با همزن برقی هم بزنید تا با خمیر ماهی و سیر ترکیب گردد. در ادامه، زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید تا سس سالاد سزار کرمی و یکدست حاصل گردد.
حال این سس مجذوب نماینده، آماده ترکیب با برگ های تازه کاهو و کروتان های طلایی با طعم پنیر پارمسان است.
نکته: اصل این دستور با ماهی کولی است که شما می توانید سس ورچسترخانگی، تن ماهی پر از روغن زیتون، زیتون سبز خرد شده را جایگزین آن کنید.
مرحله چهارم: روغن زیتون و پنیر پارمسان را اضافه کنید
در ادامه تهیه سس برای سالاد سزار با پنیر پارمسان، روغن زیتون را کم کم و قطره قطره به مخلوط اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید تا روغن با مواد دیگر ترکیب و سس یکدست گردد. بعد از چند قاشق اول، می توانید روغن را به آرامی و یکنواخت بریزید و هم زمان آن را هم بزنید تا سس کمی غلیظ و کرمی گردد. طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری را بخوانید تا یک غذای مقوی و خوشمزه داشته باشید.
در خاتمه، پودر پنیر پارمسان خبرنگاران و کمی فلفل تازه آسیاب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا طعم و عطر پنیر به خوبی در سس پخش گردد. حالا سس آماده است تا روی سالاد وکروتان های ترد بریزید.
مرحله پنجم: سالاد را درست کنید
در پنجمین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان باید کاهوی تازه را در میزان های دلخواه خرد نموده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سس سزار را اضافه نموده و با کاهوها خوب مخلوط شان کنید. در ادامه کروتان های ترد را به همراه لایه ای از پنیر پارمسان، روی سالاد را بپوشانید. سالادتان را با گوجه های گیلاسی و زیتون سیاه تزئین کنید. برای یک سالاد رستورانی برای میهمانی هایتان می توانید طرز تهیه سالاد سزار خانگی رستورانی را بخوانید.
در نهایت یک سالاد سزار حرفه ای و رستورانی دارید که طعم اصیل آن را مدیون انتخاب درست پنیر پارمسان هستید.
نکات تکمیلی تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان
سالاد سزار با پنیر پارمسان زمانی به برترین شکل خودش می رسد که نه تنها در انتخاب مواد لازم نهایت دقت را داشته باشید بلکه نکات و ترفندهای تهیه آن را هم بداند. پس نکات تکمیلی زیر را بخوانید تا به برترین شکل مراحل تهیه را پیش ببرید.
انتخاب پنیر در تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان
انتخاب پنیر در تهیه سالاد سزار اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چرا که طعم اصلی این سالاد کلاسیک به شدت به کیفیت و نوع پنیر بستگی دارد. برترین گزینه برای این سالاد، پودر پنیر پارمسان خبرنگاران است که بافتی دانه دار، عطر قوی و طعمی شور و دلچسب دارد. رنده کردن یا استفاده از تراشه های تازه پارمسان روی سالاد، علاوه بر افزودن طعم اصیل، ظاهر غذا را هم حرفه ای تر می نماید. همین ویژگی باعث شده است که سالاد سزار بدون پنیر پارمسان، تقریبا ناقص به نظر برسد.
پنیر پارمسان خبرنگاران به علت کیفیت بالا، طعم اصیل و ارزش غذایی، گزینه ای ایده آل برای تهیه سالاد سزار محسوب می گردد. این پنیر که از شیر تازه فراوری شده، سرشار از پروتئین و کلسیم است و علاوه بر طعم دهی، ارزش تغذیه ای سالاد شما را نیز افزایش می دهد. استفاده از پنیر پارمسان، چه به صورت رنده شده در سس سزار و چه به شکل ورقه یا تراشه روی سالاد، انتخابی هوشمندانه برای تجربه یک سالاد سزار بی نقص و به یادماندنی است.
در صورت عدم دسترسی به پنیر پارمسان می توانید از پنیر فتا، پنیر گودا یا چدار کهنه بهره ببرید.
پنیر پارمسان خبرنگاران با الهام از اصالت ایتالیایی پارمیجیانو رجیانو، بافتی سفت و دانه دار، طعمی غنی و ارزش غذایی بالا دارد. این پنیر سرشار از پروتئین و کلسیم است و در انواع غذاهای ایتالیایی مانند پاستا، پیتزا، سالاد و سوپ طعمی اصیل و متفاوت می آفریند.
در کنار آن، پنیر ورقه ای و قالبی پارمسان خبرنگاران با ترکیب پنیر طبیعی و تازه، بافتی نرم و قابلیت ذوب عالی را ارائه می دهد که انتخابی کاربردی و خوش طعم برای ساندویچ ها، برگرها و غذاهای روزمره است.
انتخاب کاهو در تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان
برای تهیه یک سالاد سزار خوشمزه و حرفه ای، انتخاب و آماده سازی کاهو اهمیت زیادی دارد. برگ های کاهو باید تازه، ترد و بدون لکه باشند. پس از شستن، آن ها را کامل خشک کنید چرا که وجود آب اضافی باعث رقیق شدن سس و کاهش کیفیت سالاد می گردد. برترین روش برای خشک کردن کاهو استفاده از دستگاه خشک کن سالاد یا گرفتن آب آن ها با یک پارچه نخی تمیز است. طرز تهیه سالاد سزار با مرغ را بخوانید تا روشی متفاوت را برای این سالاد پیش ببرید.
نکته مهم دیگر، خنک نگه داشتن کاهو و ظروف سالاد است. هنگامی که کاهو و حتی کاسه سرو خنک باشند، طعم و بافت سالاد سزار با پنیر پارمسان بسیار لذیذتر خواهد شد. بنابراین پیشنهاد می گردد قبل از سرو، برگ های کاهو را مدتی در یخچال قرار دهید تا تردی و تازگی شان حفظ گردد. انتخاب درست و آماده سازی اصولی کاهو، اولین قدم برای داشتن یک سالاد سزار حرفه ای است.
استفاده از نان مناسب در تهیه سالاد سزار
کروتان ها یا همان تکه های نان تست شده یکی از مهم ترین فاکتورها در تهیه سالاد سزار است. انتخاب نان مناسب برای تهیه کروتان اهمیت زیادی دارد؛ نان های خیلی نرم یا خیلی شیرین نتیجه مطلوبی به شما نمی دهند. برترین گزینه استفاده از نان های باگت، نان ایتالیایی یا نان تست ساده است که بافتی نسبتا محکم و قابلیت برشته شدن یکدست دارند. پیشنهاد ما برای تهیه یک سالاد متفاوت، تهیه سالاد مجاری با نان تست بدون گلوتن است.
طرز تهیه سالاد سزار رژیمی برای افراد حساس به گلوتن
رژیم غذایی تنها محدود به کاهش وزن نیست و گاهی حفظ سلامت و جلوگیری از مسائل گوارشی برای افراد حساس به گلوتن یا بیماران سلیاکی اهمیت دارد. مصرف گلوتن در این افراد می تواند منجر به سوءهاضمه و مسائل دیگر گردد، بنابراین استفاده از مواد غذایی فاقد گلوتن لازم است.
برند سلینو خبرنگاران با سال ها تجربه در فراوری محصولات بدون گلوتن، امکان تهیه غذاهای سالم و مطمئن را فراهم نموده است. برای مثال، می توانید در تهیه سالاد سزار، نان تست بدون گلوتن و سس های بدون گلوتن را جایگزین نمونه های معمولی کنید تا یک سالاد سالم و مناسب برای افراد حساس به گلوتن داشته باشید. برترین پیشنهاد برای این افراد تهیه سالاد سزار بدون گلوتن است.
نگه داری سالاد سزار با پنیر پارمسان
در صورتی که هنوز سس سالاد را به سالاد سزار اضافه ننموده اید، می توانید آن را برای پنج روز در یخچال نگهداری کنید. تنها در نظر داشته باشید که سالاد را باید در ظرف در بسته قرار دهید تا هوا وارد آن نگردد تا کاهو، کروتان ها و پنیر پارمسان تازگی و بافت خود را حفظ نمایند. در آخر آن که شما برای حفظ تازگی سالادتان می توانید کروتان و پنیر ورقه ای پارمسان را قبل از سرو آن، به سالاد اضافه کنید. بهتر است از طرز تهیه سالاد سزار رژیمی غافل نشوید.
استفاده از سبزیجات و غلات جایگزین در تهیه سالاد سزار
سالاد سزار از آن دسته سالادهایی است که می توانید با توجه به ذائقه خود، تغییراتی در مواد آن ایجاد کنید تا تنوع بیشتری پیدا کند. به عنوان مثال، سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، فلفل دلمه ای، گوجه گیلاسی، آووکادو یا خیار می توانید به سالادتان اضافه کنید. بعلاوه برای غنی تر و مقوی تر شدن سالاد، می توانید غلاتی مانند کینوا یا پاستا پخته شده هم در آن بگنجانید.
منبع: کتاب کاله