طرز تهیه یک غذای ساده و مقرون به صرفه در کمترین زمان

به گزارش مجله اندیشه، پکوره یا پاکوره از نام های این غذا هستند که شما می توانید برای یک عصرانه یا پیش غذای خوشمزه به همراه سس انبه یا سس کچاب تند آن را میل کنید.

طرز تهیه یک غذای ساده و مقرون به صرفه در کمترین زمان

این غذا همان طور که معین است از سیب زمینی آبپز شده استفاده می گردد و طعم بی نظیری دارد و بیشتر در شهر های جنوبی کشور تهیه می گردد. در برخی از رسپی ها داخل پاکوره یا پکوره از خمیرمایه استفاده می گردد که باعث می گردد بافت نرم و تردی داشته باشد.

مواد لازم

آرد به اندازه لازم

آب 2 لیوان

خمیرمایه 1 ق غذا خوری

نمک 1 ق غذا خوری

گشنیز خرد شده 2 ق غذا خوری

سیب زمینی 2 عدد

زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه به اندازه لازم

طرز تهیه پکوره سیب زمینی

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید سیب زمینی ها را بشورید و تمیز کنید و به همراه اندازهی آب داخل یک قابلمه قرار دهید و زمان دهید تا آبپز گردد، دقت کنید فقط در حد پخت باشد که کمی نرم گردد و نباید خیلی نرم و له گردد پس حتما با چنگال یا چاقو تست کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه باید داخل یک ظرف دیگر 1 لیوان آرد را به همراه نمک و ادویه ها و گشنیز خرد شده و خمیرمایه مخلوط کنید و آب کم کم اضافه کنید تا گلوله های آرد باز گردد و تا جای آب اضافه کنید که غلظت مواد شبیه به ماست سفت گردد و نباید خیلی شل باشد و بعد روی کاسه یک درب قرار دهید و برای 1 ساعت در جای گرم زمان دهید تا استراحت کند.

مرحله سوم: سرخ کردن پکوره سیب زمینی

در ادامه باید سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید و به مواد اضافه کنیدو به دلخواه می توانید سوسیس نیز حلقه ای خرد کنید و به مواد اضافه کنید. داخل یک شیرجوش باید روغن ریخته و زمانی که داغ شد از مواد با یاری قاشق برداشته و داخل روغن داغ بریزید تا سرخ و طلایی گردد و در پایان می توانید به همراه پودر انبه و سس کچاب و کمی سرکه را مخلوط کنید روی هم بزنید در کنار این پکوره سیب زمینی سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت پکوره سیب زمینی

می توانید بجای آرد سفید معمولی از آرد نخود خام بهره ببرید.

به دلخواه می توانید یک پیاز رنده شده را نیز به همراه سیب زمینی به مواد پکوره اضافه کنید.

اگر مواد خیلی سفت شد می توانید مجدد آرد اضافه کنید.

اندازه آرد تقریبی است، زیرا آب خور آرد ها باهم فرق دارد و ممکن است کمتر یا بیشتر مصرف گردد و شما باید به تناوب بریزید.

دقت کنید روغن باید داغ باشد و اگرنه پکوره خوب در نمیاد به محض ریختن مواد با قاشق حرارت رو کم کنید تا مغز پخت گردد.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو
انتشار: 8 فروردین 1402 بروزرسانی: 8 فروردین 1402 گردآورنده: andishemag.ir شناسه مطلب: 2254

به "طرز تهیه یک غذای ساده و مقرون به صرفه در کمترین زمان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک غذای ساده و مقرون به صرفه در کمترین زمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید