طرز تهیه دو دسر بستنی ؛ ژله بستنی و بستنی سرخ شده
به گزارش مجله اندیشه، بستنی یک ماده غذایی خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد و مخصوصا در فصل تابستان و هوای گرم خوردن آن بسیار لذت بخش است. در این مطلب طرز تهیه دو دسر ساده و خوشمزه را که با بستنی تهیه می شوند را در اختیار شما قرار خواهیم داد. این دسر بستنی ها را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ژله بستنی دو رنگ
- پودر ژله توت فرنگی دو بسته
- بستنی یک لیتر
طرز تهیه ژله بستنی دو رنگ
ترکیب ژله و بستنی
پودر ژله ها را درون یک کاسه بریزید دو لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و مواد داخل کاسه را هم بزنید تا کاملا شفاف شود. نیمی از این مخلوط را درون یک قالب که از قبل چرب کرده اید بریزید و آن را درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
نصف دیگر ژله را با دو لیوان بستنی که در دمای محیط بوده و آب شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. بعد از اینکه ژله ای که در یخچال بود خود را گرفت آن را از یخچال خارج کنید و مخلوط ژله بستنی را روی آن بریزید و مجددا قالب ژله را درون یخچال قرار دهید تا هر دو لایه خوب خود را بگیرند و سفت شوند. سپس آن را از یخچال خارج کنید و با خامه و تکه های میوه تزیین کنید و میل بفرمایید.
مواد لازم برای تهیه دسر بستنی سرخ شده
- کورن فلکس دو و نیم پیمانه
- پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری
- پودر دارچین یک قاشق مرباخوری
- تخم مرغ دو عدد
- بستنی یک لیتر
- شیر نصف پیمانه
طرز تهیه دسر بستنی سرخ شده
مرحله اول
پیش از این هم طرز تهیه بستنی سرخ شده را آموزش داده بودیم و این بار با روشی ساده آن را به شما آموزش می دهیم. کورن فلکس را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و بکوبید تا کاملا خرد شود. سپس پودر نارگیل و پودر دارچین را به آن اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. مواد آماده شده را در یک کاسه بریزید.
مرحله دوم
بستنی را با اسکوپ به صورت دایره ای قالب بزنید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود. بعد از اینکه بستنی های اسکوپ شده خوب سرد شدند، 2 عدد تخم مرغ را با یک قاشق غذا خوری شیر مخلوط کنید و با چنگال به مدت یک دقیقه خوب هم بزنید تا کف کند.
سپس بستنی های قالب زده شده را از فریزر بیرون آورید و در مخلوط کورن فلکس و نارگیل بغلتانید و سپس در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو ببرید و در نهایت دوباره آن را در مخلوط کورن فلکس بغلتانید و به مدت سه ساعت در فریزر قرار دهید.
مرحله سوم
یک و نیم پیمانه روغن را در تابه بریزید و به آن اجازه دهید داغ شود سپس بستنی ها را درون آن بیندازید تا سرخ شوند. مدت لازم برای سرخ شدن هر بستنی حدود 20 ثانیه است.
منبع: کتاب کاله