طرز تهیه دو دسر بستنی ؛ ژله بستنی و بستنی سرخ شده

به گزارش مجله اندیشه، بستنی یک ماده غذایی خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد و مخصوصا در فصل تابستان و هوای گرم خوردن آن بسیار لذت بخش است. در این مطلب طرز تهیه دو دسر ساده و خوشمزه را که با بستنی تهیه می شوند را در اختیار شما قرار خواهیم داد. این دسر بستنی ها را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

طرز تهیه دو دسر بستنی ؛ ژله بستنی و بستنی سرخ شده

مواد لازم برای تهیه ژله بستنی دو رنگ

  • پودر ژله توت فرنگی دو بسته
  • بستنی یک لیتر

طرز تهیه ژله بستنی دو رنگ

ترکیب ژله و بستنی

پودر ژله ها را درون یک کاسه بریزید دو لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و مواد داخل کاسه را هم بزنید تا کاملا شفاف شود. نیمی از این مخلوط را درون یک قالب که از قبل چرب کرده اید بریزید و آن را درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

نصف دیگر ژله را با دو لیوان بستنی که در دمای محیط بوده و آب شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. بعد از اینکه ژله ای که در یخچال بود خود را گرفت آن را از یخچال خارج کنید و مخلوط ژله بستنی را روی آن بریزید و مجددا قالب ژله را درون یخچال قرار دهید تا هر دو لایه خوب خود را بگیرند و سفت شوند. سپس آن را از یخچال خارج کنید و با خامه و تکه های میوه تزیین کنید و میل بفرمایید.

مواد لازم برای تهیه دسر بستنی سرخ شده

  • کورن فلکس دو و نیم پیمانه
  • پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین یک قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ دو عدد
  • بستنی یک لیتر
  • شیر نصف پیمانه

طرز تهیه دسر بستنی سرخ شده

مرحله اول

پیش از این هم طرز تهیه بستنی سرخ شده را آموزش داده بودیم و این بار با روشی ساده آن را به شما آموزش می دهیم. کورن فلکس را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و بکوبید تا کاملا خرد شود. سپس پودر نارگیل و پودر دارچین را به آن اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. مواد آماده شده را در یک کاسه بریزید.

مرحله دوم

بستنی را با اسکوپ به صورت دایره ای قالب بزنید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود. بعد از اینکه بستنی های اسکوپ شده خوب سرد شدند، 2 عدد تخم مرغ را با یک قاشق غذا خوری شیر مخلوط کنید و با چنگال به مدت یک دقیقه خوب هم بزنید تا کف کند.

سپس بستنی های قالب زده شده را از فریزر بیرون آورید و در مخلوط کورن فلکس و نارگیل بغلتانید و سپس در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو ببرید و در نهایت دوباره آن را در مخلوط کورن فلکس بغلتانید و به مدت سه ساعت در فریزر قرار دهید.

مرحله سوم

یک و نیم پیمانه روغن را در تابه بریزید و به آن اجازه دهید داغ شود سپس بستنی ها را درون آن بیندازید تا سرخ شوند. مدت لازم برای سرخ شدن هر بستنی حدود 20 ثانیه است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 شهریور 1401 بروزرسانی: 18 شهریور 1401 گردآورنده: andishemag.ir شناسه مطلب: 2164

به "طرز تهیه دو دسر بستنی ؛ ژله بستنی و بستنی سرخ شده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دو دسر بستنی ؛ ژله بستنی و بستنی سرخ شده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید