کوکی با طعم کره بادام زمینی

به گزارش مجله اندیشه، برای هنگام غروب که کمی احساس گرسنگی می کنید این کوکی ها به همراه چای بسیار خوش طعم و تا حدی سیرکننده هستند.

کوکی با طعم کره بادام زمینی
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

  • نصف پیمانه کره آب شده
  • نصف پیمانه کره بادام زمینی
  • نصف پیمانه شکر
  • نصف پیمانه شکر قهوه ای
  • یک عدد تخم مرغ درشت
  • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک پیمانه آرد کامل

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، کره و کره بادام زمینی را با یکدیگر مخلوط کنید تا حالت خامه ای به خود بگیرند. سپس شکر را اضافه کنید و حدود سه دقیقه هم بزنید.
  2. تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. نمک، جوش شیرین و آرد را در آخر بیفزایید و مخلوط کنید.
  3. خمیر به دست آمده را می توانید چند دقیقه در یخچال بگذارید. سپس آنها را به شکل توپ های کوچک شکل دهید. یا آنها را با قاشق روی سینی فر که از قبل گرم کرده اید، بریزید. بین هر خمیر حدود 5 سانتی متر فاصله بگذارید زیرا کوکی ها در حال پخت باز می شوند و اگر فاصله نداشته باشند، به هم خواهند چسبید.
  4. کوکی ها را 10 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
  5. این کوکی ها را می توانید چند روز در یخچال نگه دارید.
منبع: فوت و فن / food52.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: andishemag.ir شناسه مطلب: 2145

به "کوکی با طعم کره بادام زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوکی با طعم کره بادام زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید