چت بات هوش مصنوعی مشاور مالیاتی فراوری شد
به گزارش مجله اندیشه، به گزارش خبرنگاران به نقل از پارک فناوری پردیس، نرم افزارهای حسابداری کسب و کارها را در مورد شناسایی، ثبت، گزارشگری اطلاعات مالی شامل درآمدها، هزینه ها، دریافت ها و پرداخت ها یاری نموده و به آنها در تصمیم گیری های عملیاتی و پایش عملیات کسب و کار یاری می نماید. هیکی از شرکت های مرکز رشد پارک فناوری پردیس توانسته است با استفاده از هوش مصنوعی و هوش تجاری، نرم افزاری پیشرو در حوزه حسابداری فراوری کند.
سهیل ترکاشوند مدیرعامل این مجموعه با اشاره به حضور در مجموعه کوآپ در پارک فناوری پردیس گفت: ما کارمان را در حوزه مالی و نرم افزارهای حسابداری از کوآپ به عنوان یک فضای کار اشتراکی در پارک فناوری پردیس شروع کردیم. با مشورت هایی که در کوآپ گرفتیم، دو حوزه هوش مصنوعی و هوش تجاری هم به فعالیت خود اضافه کردیم تا در نهایت مجموعه نرم افزار حسابداری، هوش تجاری و چت بات مشاور مالیاتی نرم افزار تحت شبکه و اینترنت حسابداری، تهیه شد.
وی اضافه نمود: جامعه هدف این مجموعه نرم افزاری، اصناف و مجموعه های خرد هستند که با چالش های مالی و مالیاتی روبرو هستند و با استفاده از آن می توانند ثبت عملیات مالی در نرم افزار حسابداری و دریافت خدمات مالیاتی و مالی را به صورت همزمان داشته باشند.
ترکاشوند اضافه نمود: نقطه تمایز این نرم افزار با سایر نرم افزارهای حسابداری استفاده از هوش مصنوعی و هوش تجاری در انجام خدمات مالیاتی و مالی است؛ به این نحو که با طراحی یک چت بات(chatbot) مالی و مالیاتی، پشتیبانی های لازم صورت می گیرد.
مدیرعامل این شرکت در مورد مسائل استفاده از هوش مصنوعی در نرم افزار حسابداری گفت: مسائل مربوط به تحریم ها و اختلالات اینترنت از یکسو و تأمین هزینه های سرور نرم افزار کلود حسابداری از سویی دیگر در مسیر فعالیت ما وجود دارد که برای برطرف آنها نیازمند حمایت های لازم هستیم.
وی حضور در نمایشگاه اینوتکس 2023 را اتفاقی مبارک خواند و اضافه نمود: در نمایشگاه اینوتکس 2023 با ارائه محصول خود توانستیم با چند مجموعه بزرگ مالی و بانک ها توافقاتی را داشته باشیم که در حال پیگری این توافق ها برای رسیدن به نتیجه و تأمین سرمایه برای مجموعه خود هستیم.
ترکاشوند در مورد نرم افزار هوش تجاری (BI) و چت بات هوش مصنوعی مشاور مالیاتی گفت: استفاده از هوش تجاری و چت بات هوش مصنوعی مشاور مالیاتی در واقع مانند آن است که یک مدیر خبره مالی و مالیاتی در واحد تجاری مستقر شده و به آنها در مورد پایش عملیات کسب و کار و خدمات مالیاتی و کمک می رساند. الیته این نرم افزار در حال رشد و ارتقاء است و بخش های مختلف دیگر مالی و مالیاتی به آن اضافه خواهد شد.
وی اضافه نمود: در گذشته تجربه یک استارتاپ پیروز و یک استارتاپ غیرپیروز را داشتیم و اکنون با استفاده از تجربیات گذشته، از 5 سال پیش فراوری نرم افزار حسابداری را در دستور کار داشتیم که منجر به بهره برداری از این محصول شد.
ترکاشوند از فعالیت بیش از 300 کاربر در این نرم افزار اطلاع داد و ادامه داد: مجموعه نرم افزار حسابداری ما به گونه ای طراحی شده است که می تواند برای هر صنف، شخصی سازی شود و نرم افزار مخصوص هر صنف در اختیار آنها قرار گیرد.
وی گفت: به علت استفاده از چت هوش مصنوعی، پشتیبانی این نرم افزار به صورت برخط صورت می شود و این کار، هزینه های پشتیبانی را کاهش داده است که یکی دیگر از مزیت های رقابتی این نرم افزار است. هم چنین در استفاده از این نرم افزار قدم به قدم آموزش تصویری وجود دارد و کاربران می توانند بدون آموزش های حضوری از این سامانه استفاده نمایند.
وی از همکاری 3 متخصص برنامه نویسی به صورت غیر مستقیم و 3 متخصص به صورت مستقیم با هسته فناور ایزی حساب اطلاع داد و گفت: کوشش داریم طی چند ماه آینده معرفی این محصول صورت پذیرد و امید داریم این نرم افزار بتواند علاوه بر حل مسائل مالی و مالیاتی مجموعه های کوچک مالی، در امور مالیاتی هم مسائل این مجموعه ها را مرتفع سازد.
منبع: خبرگزاری مهر