طرز تهیه کیک خیس با ماست سون؛ کیک خیس شکلاتی
به گزارش مجله اندیشه، اگر علاقه زیادی به پخت کیک و شیرینی در خانه دارید، خبر خوب این که درست کردن کیک اصلا کار سختی نیست. در واقع با چندبار درست کردن، می توانید انواع کیک و شیرینی و کوکی را درست همانطور که در کافه ها مزه اش زیر زبان تان مانده تهیه کنید. در این دستور، طرز تهیه کیک خیس با ماست با طعم شکلاتی را یاد خواهید گرفت.
طعم شکلاتی کیک به خصوص برای عاشقان شکلات خیلی دلچسب است. ضمن این که به خاطر مرطوب بودن کیک، طعم شکلات مزه مجذوب کننده تری به این دسر سبک می دهد. در ادامه همراه ما باشید تا عصر تابستانی تان را همراه با یک فنجان چای یا قهوه شیرین کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک خیس با ماست
- شکلات تخته ای 90 گرم
- شکر سه چهارم فنجان (150 گرم)
- ماست سون کم چرب کاله خرید آنلاین یک و یک سوم (320 گرم)
- عصاره وانیل یک قاشق چای خوری (5 گرم)
- نمک نصف قاشق چای خوری (3 گرم)
- بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری (2 گرم)
- آرد همه منظوره یک فنجان (125 گرم)
- پودر کاکائو یک سوم فنجان (40 گرم)
- پودر قهوه یک قاشق چای خوری (2 گرم)
- مینی چیپس یا تکه های شکلات نیمه شیرین دو قاشق غذاخوری (20 گرم)
طرز تهیه کیک خیس با ماست
مرحله اول
اولین اقدام برای آغاز تهیه کیک ماست شکلاتی، روشن کردن فر و تنظیم دما روی 180 درجه سانتی گراد است. تا شما مراحل آماده سازی کیک را انجام می دهید، فر هم داغ و آماده پخت کیک می گردد.
مرحله دوم
برای آغاز آماده سازی کیک ماست، یک قالب مربع 20 سانتی متری را چرب کنید و آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات نیمه شیرین را به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک گردد.
مرحله سوم
در این مرحله، شکر، عصاره وانیل و قهوه فوری را به شکلات اضافه کنید. سپس، ماست سون کم چرب را اضافه کنید و مواد را به آرامی به یاری همزن دستی مخلوط کنید. آرد را داخل یک ظرف جداگانه الک کنید و همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر به موادتان اضافه کنید. مواد باید کاملا با هم مخلوط شوند تا بافت نرم و یکدست خمیر کیک ایجاد گردد.
مرحله چهارم
در ادامه مراحل تهیه کیک خیس با ماست، تکه های شکلات را خرد کنید. خمیر را داخل قالبی که از قبل چرب نموده اید، بریزید. روی خمیر مقداری چیپس شکلات یا تکه هایی از شکلاتی که خرد نموده اید را بریزید.
مرحله پنجم
قالب را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از این مدت برای این که از پخت کیک مطمئن شوید، یک چنگال داخل کیک کنید. اگر خمیر کیک به چنگال چسبید، یعنی به زمان پخت بیشتری احتیاج دارد. اگر اینطور است حدود پنج دقیقه دیگر زمان بدهید و مجدد با چنگال امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله