طرز تهیه سالاد اندونزی؛ از این طعم مجذوب کننده، غافل نشوید
به گزارش مجله اندیشه، سالاد اندونزی یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین سالادهای کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر دنیا فراگیر شده است.
این سالاد خوشمزه در میان مردم کشور عزیزمان ایران هم هواداران بسیاری دارد و در بیشتر رستوران ها و فست فودها سرو می گردد.
با میزان موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر سالاد اندونزی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید میزان کمتر یا بیشتری سالاد اندونزی تهیه کنید کافیست میزان مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم
هویج: 2 عدد
خیارشور: 4 عدد
ذرت: نصف پیمانه
کالباس: نصف پیمانه
کلم برگ قرمز: 1 پیمانه
کلم برگ سفید: 2 پیمانه
نخود فرنگی: نصف پیمانه
سس مایونز: نصف پیمانه
کشمش پلویی: به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی
طرز تهیه
ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم به این صورت که یک قابلمه و یک آبکش فلزی انتخاب می کنیم که آبکش کاملا در داخل قابلمه قرار نگیرد بلکه لبه های آبکش روی لبه های قابلمه بیفتد سپس در قابلمه 1الی 2 لیوان اب میریزیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید.
بعد آبکش فلزی را روی قابلمه قرار می دهیم(دقت کنید آب داخل قابلمه نباید با آبکش فلزی برخورد کند چون دیگر می گردد هویج آبپز نه بخار پز) و هویج ها را سالم و یا از وسط نصف می کنیم و در آبکش قرار می دهیم و در قابلمه را می گذاریم تا هویج با بخار آب قابلمه پخته گردد.
ما هویج ها را بخارپز می کنیم تا فیبر موجود در آن حفظ گردد. برگ کلم های سفید و قرمز را می شوییم و روی تخته ریز با برش های نازک و رشته ای خرد می کنیم و یا با رنده قسمت درشت یا ریز آن رنده می کنیم.
نازک رشته ای خرد کردن کلم ها باعث زیبا و شکیل تر شدن سالاد شما می گردد. نخود فرنگی ها را اگر تازه پاک نموده اید بشورید و در قابلمه ای آب بریزید و کمی نمک بپاشد و 10 دقیقه بگذارید با حرارت میانه خوب پخته گردد.
(فقط در این زمان به آن سر بزنید تا له نشوند) ذرت را نیز مانند نخود فرنگی در شیر جوش بریزید با کمی آب می گذاریم به مدت 5 دقیقه بپزد. در کاسه ای بزرگ کلم سفید و قرمز خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی کنسروی یا پخته شده می ریزیم
و هویچ های بخار پز شده را روی مواد رنده می کنیم.خیار شورها را در ظرفی می گذاریم و با رنده قسمت میانه و یا بزرگ آن رنده می کنیم تا در سالاد معین باشد و آب اضافه آن را خارج می کنیم به مواد داخل کاسه می افزاییم
و کالباس را نیز با قسمت درشت رنده می کنیم و یا روی تخته با چاقو نازک و رشته ای برش می دهیم و به همراه کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه و سس مایونز با مواد مخلوط می کنیم تا کاملا با سس آغشته گردد
و در ظرف مورد نظر می ریزیم و سلفون می کشیم و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک گردد. در این نوع سالاد شما می توانید هر کدام از این مواد را حذف کنید و جایگزین دیگری قرار دهید و مواد را کاملا با ذائقه خودتان هماهنگ کنید.
منبع: گردشبان