طرز تهیه اسنک رژیمی
به گزارش مجله اندیشه، در این مقاله به طرز تهیه اسنک رژیمی خواهیم پرداخت که در آن از گل کلم ، قارچ ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای و... استفاده شده است.
به گزارش خبرنگاران به نقل از خبر نگاران جوان امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسنک رژیمی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم اسنک رژیمی
نان تست | یک عدد |
گل کلم | نصف لیوان |
قارچ | نصف لیوان |
گوجه فرنگی | یک عدد |
فلفل دلمه ای | یک نصفه |
پیاز سرخ شده | نصف قاشق |
سس فرانسوی | یک قاشق غذاخوری |
پنیر ورقه ای | 2 برش |
روغن و کره | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر کاری | به مقدار لازم |
آب لیمو ترش | نصف یک عدد |
طرز تهیه اسنک رژیمی
- گل کلم را چند دقیقه بخارپز یا آبپز می کنیم به حدی که کاملا نرم نگردد.
- قارچ ها را اسلایس نموده و در روغن و کره داغ به همراه کمی نمک و آبلیمو و پودر کاری تفت می دهیم.
- فلفل دلمه ای اسلایس شده و پیاز داغ را اضافه می کنیم. گل کلم را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
- گوجه فرنگی ها را خرد نموده و به همراه ادویه ها اضافه می کنیم و تفت مختصری می دهیم.
- شعله را خاموش نموده و سس را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.
- صفحات گریل ساندویچ ساز را با کره چرب نموده و دستگاه را روشن می کنیم تا داغ گردد.
- نان همبرگری را از وسط کامل برش می دهیم، کمی از خمیرش را خارج می کنیم.
- یک ورقه پنیر گذاشته و از مواد رویش می ریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و برش بعدیِ نان.
- سپس در دستگاه گریل می گذاریم و درب دستگاه را می بندیم تا آماده گردد.
انتشار: 7 آبان 1399
بروزرسانی: 7 آبان 1399
گردآورنده: andishemag.ir
شناسه مطلب: 1248
به "طرز تهیه اسنک رژیمی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسنک رژیمی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید