طرز تهیه آش ماشاب با طعمی عالی

به گزارش مجله اندیشه، در این مطلب می خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می گردد. این آش خوشمزه را خصوصاً در فصل پاییز از دست ندهید.

طرز تهیه آش ماشاب با طعمی عالی

به گزارش خبرنگاران به نقل از بهترین ها

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند پخته و ریش شده -200 گرم
  • ماش - یک و نیم پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی - نصف پیمانه
  • برنج - نصف پیمانه
  • گندم - نصف پیمانه
  • سیب زمینی نگینی خردشده - یک عدد
  • کدو حلوایی نگینی خردشده - یک پیمانه
  • عدس -یک پیمانه
  • پیاز سرخ شده - سه عدد
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه - به اندازه لازم
  • آب گوشت - به اندازه لازم
  • کشک و نعناع - به اندازه لازم

طرز تهیه:

1. برای تهیه ماشاب خوشمزه ابتدا باید ماش، لوبیا چشم بلبلی، عدس، برنج و گندم را بشویید.

2. سپس آن ها را داخل قابلمه ای بریزید.

3. پیاز سرخ شده را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل و به اندازه کافی آب، داخل قابلمه بریزید.

4. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید و مواد پخته گردد.

5. در اواسط پخت، کدو حلوایی و سیب زمینی و آب گوشت را اضافه کنید.

6. حرارت را ملایم کنید تا آش جا بیفتد.

7. یکی از نشانه های جا افتادن آش، این است که پوست ماش روی سطح آش دیده گردد.

8. هنگامی که آش جا افتاد و خواستید سرو کنید، نیمی از گوشت ریش شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.

9. می توانید نیمی دیگر از گوشت را به همراه کشک و نعناع داغ برای تزیین بهره ببرید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 31 مرداد 1400 بروزرسانی: 31 مرداد 1400 گردآورنده: andishemag.ir شناسه مطلب: 1796

به "طرز تهیه آش ماشاب با طعمی عالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش ماشاب با طعمی عالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید