ذرت مکزیکی و ذرت آب پز را به راحتی در خانه بپزید؛ طرز تهیه

به گزارش مجله اندیشه، یکی از این غذاها ذرت آب پز و ذرت مکزیکی است. ذرت مکزیکی را که همه با آن آشنا هستند و می تواند به نام یک وعده کامل ما را سیر کند و ارزش غذایی بالایی هم داشته باشد؛ به خصوص برای بچه ها. ذرت آب پز هم همین طور است؛ منتها پنیر ذرت مکزیکی را ندارد و برای آنها که رژیم هستند، پیشنهاد بهتری خواهد بود.

ذرت مکزیکی و ذرت آب پز را به راحتی در خانه بپزید؛ طرز تهیه

مواد لازم برای ذرت آب پز:

بلال: 3 عدد

نمک، فلفل (در صورت تمایل) ، آویشن، آبلیمو یا لیموی تازه و کره یا روغن زیتون: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا سر و ته بلال ها را بزنید و هر کدام را به سه قسمت تقسیم کنید. (البته می توانید به صورت برش نخورده هم طبخ کنید (سپس در یک قابلمه قرار دهید و با آب و نمک و مقداری فلفل اجازه دهید تا کاملا بپزد و نرم شود. برای ذرت آب پز بهتر است از بلال های تازه که اصطلاع به آنها بلال شیر می گویند استفاده کنید.

2. وقتی که بلال ها پخته شد، در یک ماهیتابه کره و مقداری روغن را ذوب کنید و بلال ها را در آن تفت دهید. در همین میان ادویه ها و آبلیمو را به آن اضافه کنید و زمانی که کاملا مغزپخت شد، آماده خوردن است. خوب تفت خوردن بلال های پخته شده با کره، لیمو، آویشن و سایر موادی که دوست می دارید می تواند طعم متفاوتی را برای شما ایجاد کند.

مواد لازم برای ذرت مکزیکی:

کنسرو ذرت: یک عدد

پنیر پیتزا یا هر پنیر دلخواه دیگری: به مقدار دلخواه

نمک، فلفل، آویشن، آبلیمو و روغن زیتون: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا کنسرو ذرت را در یک ظرف خالی کنید و آب را جدا کنید. سپس با مقداری کره تفت دهید.

2. ادویه ها را به آن اضافه کنید و در مرحله آخر پنیر و آبلیمو و مقداری روغن زیتون هم با آن مخلوط کنیدو

3. زمانی که پنیر کاملا آب شد ذرت مکزیکی آماده است.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: andishemag.ir شناسه مطلب: 1807

به "ذرت مکزیکی و ذرت آب پز را به راحتی در خانه بپزید؛ طرز تهیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ذرت مکزیکی و ذرت آب پز را به راحتی در خانه بپزید؛ طرز تهیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید