دستور پخت تازه، سریع و آسان برای ران مرغ
به گزارش مجله اندیشه، گوشت ایده آل برای این غذا ران مرغ است. بهتر است چربی روی گوشت را کامل نگیرید و در آخر آن را با روغن یا کره آغشته کنید.
خبرنگاران | پخت مرغ آسان و تهیه اش در دسترس است، اما اگر در رژیم غذایی تان از آن زیاد بهره ببرید، به یک غذای کسل کننده تبدیل می گردد. پس بهتر است برای پخت آن از روش های تازه بهره ببرید. این دستور پخت مرغ طعم زیادی دارد.
مواد لازم:
مرغ تازه: بهتر است برای این غذا از ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست بهره ببرید، چون به علاوه اینکه آبدار است پختن و خوردن آن هم آسان است.
روغن زیتون: به جای روغن زیتون می توانید از روغنی بهره ببرید که نقطه دود بالاتری داشته باشد، فقط بیاد داشته باشید این غذا با روغن زیتون طعم بهتری دارد.
ادویه: پودر سیر و پیاز، پاپریکا، زیره
نمک و فلفل
دستور پخت ران مرغ:
تکه های ران مرغ را درون یک کاسه بزرگ بریزید و آن را به روغن زیتون و ادویه ها آغشته کنید.
تکه های مرغ مزه دار شده را داخل سینی لبه دار به مدت حدوداً 30 دقیقه با حرارت 400 درجه فارنهایت داخل فر قرار دهید.
نکته مهم:
برترین راهِ تنوع بخشیدن به این دستور غذایی، استفاده از ادویه های مختلف است (مثلاً آویشن خشک یا پونه کوهی). به جای روغن زیتون هم می توانید از کره بهره ببرید.
این غذا را می توانید در کنار قارچ، کلم بروکلی و کدو سبز (پخته یا سرخ شده) میل کنید.
گوشت ایده آل برای این غذا ران مرغ است. بهتر است چربی روی گوشت را کامل نگیرید و در آخر آن را با روغن یا کره آغشته کنید.
منبع: Healthyrecipesblogs
منبع: فرادید