طرز تهیه گوش فیل؛ با دوغ یا چای؟

به گزارش مجله اندیشه، خبرنگاران زندگی در ادامه آموزش های شیرینی و کیک پزی، طرز تهیه گوش فیل را آموزش می دهد.

طرز تهیه گوش فیل؛ با دوغ یا چای؟

مواد لازم برای تهیه گوش فیل:

  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر: نصف لیوان
  • شربت: 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
  • ماست: 1 قاشق مرباخوری
  • روغن جامد: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد: به مقدار لازم
  • هل، وانیل و گلاب: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت گوش فیل:

1. دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کنید به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد. سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد گردد.

2. تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده گردد.

3. زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، آرد کافی است. یک تا دو ساعت خمیر را کنار گذارید. سپس با وردنه آن را صاف کنید و لوزی لوزی ببرید. می توانید وسط لوزی ها را هم جمع کنید یا همین طور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است، بیندازید.

4. وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کنید و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته گردد. سپس در شربت سرد بیندازید و باز در صافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن هم گرفته گردد.

5. می توانید خمیر را هم با قالب های ستاره ای یا گل شکل دهید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 18 مهر 1400 بروزرسانی: 18 مهر 1400 گردآورنده: andishemag.ir شناسه مطلب: 1849

به "طرز تهیه گوش فیل؛ با دوغ یا چای؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گوش فیل؛ با دوغ یا چای؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید