زندگی عجیب مردم آفار در آفریقا

به گزارش مجله اندیشه، مردم آفار

حدود 3 میلیون نفر از مردم آفار در 3 کشور شاخ آفریقا یعنی اریتره، اتیوپی و دجیبوتی زندگی می نمایند. سال گذشته عکاسی به شمال شرقی اتیوپی در منطقه Semera رفت و از زندگی روزانه مردم این منطقه تصاویر بی نظیری تهیه کرد. او در این باره می گوید: من توانستم به این کشور بروم و از بچه هایی که هر روز صبح با شادی به مدرسه های خود می روند، عکس بگیرم. اما آنها هر روز با یک نگرانی بزرگ از خواب بیدار می شوند، اینکه آیا می توانند دوباره به کلاس های درسشان بروند یا خیر، چون هر روز باید در پی آب بگردند. با ادامه این مطلب از خبرنگاران همراه ما باشید:

زندگی عجیب مردم آفار در آفریقا

بچه ها منطقه سمرا در کشور اتیوپی، زندگی سختی را می گذرانند آنها مجبورند هر روز در پی آب برای خانواده و خودشان در مدرسه باشند. با توجه به خبرهای منتشر شده در سازمان یونسکو، خشکسالی ای که اخیرا در این کشور رخ داده است، در طول 50 سال گذشته بی سابقه بوده است.

جمعیت کثیری از این 3 میلیون مردم آفاری را بچه ها تشکیل می دهند که در حال دست و پنجه نرم کردن با مسائل مختلفی مثل بی آبی و خشکسالی هستند.

در این منطقه رودخانه ای وجود دارد که همه زمین های اطراف آن به نام Awash، کاملا سرسبز هستند. با نگاهی به این زمین ها می توانید محصول ذرت را در همه جای آن ببینید. اگر خوب به این زمین ناگاه کنید می بینید که گیاهان آن بسیار کوتاه هستند، به این پدیده، خشکسالی سبز می گویند که در آن ریزش بسیار کم باران باعث رشد گیاهان نو اما غیرواقعی و ناکارآمد می گردد.

فرستادن بچه ها به مدرسه، در فرهنگ مردم آفار کاری غیر طبیعی و جالب توجه است.

از گذشته های دور، مردم آفار به عنوان مردمی کوچ نشین شناخته می شده اند. آنها برای پیدا کردن علوفه مورد احتیاج شترها و گاوهایشان از منطقه ای به منطقه دیگر می روند اما امروزه مردم آفار می دانند که این شیوه از زندگی دیگر جایی در دنیای مدرن ندارد و بنابراین حدود 10 سال است که تصمیم گرفته اند تا کوچ نشینی را رها نموده و به بچه ها خود شانس یادگیری درس و رفتن به مدرسه را بدهند.

بچه ها مدرسه ای در صبح خیلی زود و قبل از اینکه گرمای خورشید به اوج خود برسد، روستای خود را ترک می نمایند و خیلی از آنها مجبورند بیشتر از 1 کیلومتر طی نمایند تا به منبع آب برسند. اگر خوش شانس باشند در همان ابتدا آب پیدا می نمایند، در غیر اینصورت باید 5 کیلومتر دیگر راه بروند تا به منبع آب دوم برسند.

مدرسه منطقه سمرا در سال 2012 ساخته شد و حدود 13 معلم و 230 دانش آموز دارد و تا مقطع هدایت در آن تدریس می گردد. مدیر این مدرسه می گوید تا قبل از خشکسالی، مهم ترین چالش ما پیدا کردن دفتر و کتاب و قلم بود اما حالا مهم ترین چالش، پیدا کردن آب است.

وقت ترک مردم آفار رسیده است و من تصمیم گرفتم تا از آنها عکسی بگیرم و به خودشان بدهم. زن در عکس، با عصبانیت فریاد می زند: ما در این چند سال خشکسالی بزرگی داشتیه ایم، ما به عکس های شما احتیاج نداریم. ما، مردم آفار، کاغذ نمی خوریم!

منبع: الی گشت
انتشار: 4 آذر 1403 بروزرسانی: 4 آذر 1403 گردآورنده: andishemag.ir شناسه مطلب: 2398

به "زندگی عجیب مردم آفار در آفریقا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "زندگی عجیب مردم آفار در آفریقا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید