راه چاره آب نشدن بستنی کشف شد
به گزارش مجله اندیشه، به گزارش خبرنگاران به نقل از میل آنلاین، محققان دانشگاه Guelph در کانادا راه حلی یافته اند که از آب شدن بستنی جلوگیری می نماید. پوست موز قدیمی فیبرهای ریزی به نام سلولز دارد. با افزایش این ماده به بستنی، محصول حاضر خامه ای تر، خوش طعم تر و البته ماندگار تر می گردد.

این فیبرهای طبیعی هزاران بار نازکتر از قطر موی انسان هستند. این ماده سبب می گردد بستنی طعم بهتری داشته باشد و علاوه بر آن چربی های ماده غذایی را از بین می برد. به این ترتیب بستنی ماده غذایی سالم تری خواهد شد.
رابین زولوآگا گالاگو در این باره می گوید: یافته های ما نشان می دهد نانوفیبرهای سلولزی موز کیفیت بستنی را افزایش می دهد. به خصوص این فیبرها سبب می گردد این ماده غذایی حجیم تر و دیر تر آب گردد.
با چند تغییر کوچک در فرایند فراوری می توان این فیبر را به بستنی اضافه کرد.
منبع: خبرگزاری مهر