ترفندهای جالب برای تهیه یک ترشی خوشمزه گردو
به گزارش مجله اندیشه، در کنار سفره های رنگین خود می توانید با تهیه ترشی گردو لذت بیشتری را از طعم غذا و پیش غذا تجربه نمایید.

از وبسایت ویکی پدیا تماشا نمایید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک
مواد لازم:
گردو تازه مغز نگرفته :1 کیلو
نمک :1 قاشق سوپ خوری پر
سرکه :به اندازه لازم
سیر: چند حبه
نعنا و ترخان :اندازه کمی
طرز تهیه:
در تهیه این ترشی باید از گردوهای سبز و کال استفاده گردد. ابتدا گردوها را دو بار و هر بار 5 دقیقه در آب زیاد بجوشانید . طوری که زیاد سفت و یا له نگردد و هر بار آب آن را عوض کنید .
بعد از در آوردن گردوها از آب جوش آن را در آب سرد به مدت یک شبانه روز قرار دهید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن کاملا گرفته گردد.
بعد از اطمینان از دریافت تلخی گردوها ، آنها را در اندازهی سرکه و نمک طوری که گردوها در آن غوطه ور شوند بجوشانید .
بعد از چند جوش و سرد شدن گردوها ، آنها را داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و داخل شیشه ها چند پر ترخان و نعنا و سیر بریزید تا عطر و بوی خوبی بگیرد.
ترشی گردو باید 2 یا 3 هفته در خارج از یخچال بماند تا جا بیفتد و قابل استفاده گردد.
ترشی گردو جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
ترشی گردو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید اندازه مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباش
منبع: جام جم آنلاین