ترفندهای جالب برای تهیه یک ترشی خوشمزه گردو

به گزارش مجله اندیشه، در کنار سفره های رنگین خود می توانید با تهیه ترشی گردو لذت بیشتری را از طعم غذا و پیش غذا تجربه نمایید.

ترفندهای جالب برای تهیه یک ترشی خوشمزه گردو

از وبسایت ویکی پدیا تماشا نمایید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک

مواد لازم:

گردو تازه مغز نگرفته :1 کیلو

نمک :1 قاشق سوپ خوری پر

سرکه :به اندازه لازم

سیر: چند حبه

نعنا و ترخان :اندازه کمی

طرز تهیه:

در تهیه این ترشی باید از گردوهای سبز و کال استفاده گردد. ابتدا گردوها را دو بار و هر بار 5 دقیقه در آب زیاد بجوشانید . طوری که زیاد سفت و یا له نگردد و هر بار آب آن را عوض کنید .

بعد از در آوردن گردوها از آب جوش آن را در آب سرد به مدت یک شبانه روز قرار دهید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن کاملا گرفته گردد.

بعد از اطمینان از دریافت تلخی گردوها ، آنها را در اندازهی سرکه و نمک طوری که گردوها در آن غوطه ور شوند بجوشانید .

بعد از چند جوش و سرد شدن گردوها ، آنها را داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و داخل شیشه ها چند پر ترخان و نعنا و سیر بریزید تا عطر و بوی خوبی بگیرد.

ترشی گردو باید 2 یا 3 هفته در خارج از یخچال بماند تا جا بیفتد و قابل استفاده گردد.

ترشی گردو جزو ترشیجات و شور میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

ترشی گردو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .

توجه نمایید اندازه مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباش

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 12 مرداد 1404 بروزرسانی: 12 مرداد 1404 گردآورنده: andishemag.ir شناسه مطلب: 2465

به "ترفندهای جالب برای تهیه یک ترشی خوشمزه گردو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای جالب برای تهیه یک ترشی خوشمزه گردو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید