آموزش دم کردن کردن قهوه

به گزارش مجله اندیشه، قهوه از نوشیدنی های مفید و پرطرفدار اسـت، خصوصا برای کسانی کـه نیاز بـه بیدار ماندن دارند.

آموزش دم کردن کردن قهوه

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات مهاجرت به استرالیا از طریق کالج هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی استرالیا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی استرالیا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های استرالیا انتخاب کنید.

به گزارش، در این مقاله انواع روش های دم کردن قهوه رابه شـما می گوییم، قهوه از نوشیدنی های مفید و پرطرفدار اسـت، خصوصا برای کسانی کـه نیاز بـه بیدار ماندن دارند. در ادامه نیز فواید نگه داری قهوه در خانه رابه شـما میگوییم، قهوه غیر از فواید خوراکی اش، فواید بسیار دیگری هم دارد کـه ممکن اسـت از آن ها بی خبر باشید و دانستن آن ها نیز خالی از لطف نیست، در ادامه همراه با مـا بمانید.

برای تهیه نوشیدنی قهوه، قهوه را می توان بـه صورت های مختلف دم کرد. تمام این روش ها رابه چهار دسته کلی تقسیم بندی نموده اند کـه تفاوت این روش ها تنها بـه این نکته بستگی دارد کـه چگونه آب رابه قهوه اضافه می کنند.

یکی از روش های قدیمی دم کردن قهوه کـه هنوز در خاورمیانه، آفریقای شمالی، ترکیه و یونان بکار می رود، این اسـت کـه قهوه رابه همراه آب، داخل قوری می ریزند و اجازه میدهند کـه آرام بـه جوش آید. این نوع قهوه را گاهی شیرین مصرف می کنند.

برای اینکار چند حبه قند داخل قوری می ریزند و می گذارند تا همراه قهوه بـه جوش آید. گاهی بـه این قهوه هل هم اضافه می کنند. قهوه ترک بـه این روش آماده میگردد. قهوه بـه دست آمده، نوشیدنی غلیظی اسـت کـه رویش کف دارد و پودر قهوه هم در ته فنجان، ته نشین شده اسـت.

قهوه اسپرسو، با تحت فشار قرار دادن آب داغ آماده میگردد. این روش برای تهیه انواع نوشیدنی های قهوه بکار می رود. قهوه اسپرسو طعم متمایزی داشته و بـه علاوه رویش ماده خامه مانندی جمع می گردد. دراین روش از نوعی قوری کـه سه بخش دارد استفاده می کنند. در قسمت پایینی، آب می ریزند.

پس ازآن کـه آب بـه جوش می آید، با فشار وارد قسمت میانی می گردد کـه پودر قهوه در آن قسمت قرار گرفته است. به گزارش پارس ناز در نهایت، نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی قوری جمع می گردد. طبق معمول قوری را روی گاز می گذارند تا عملیات تهیه قهوه صورت گیرد.

روشی دیگر برای تهیه نوشیدنی قهوه، قراردادن پودر قهوه داخل یک صافی اسـت کـه آب جوش قطره قطره روی قهوه می چکد. طعم این قهوه بـه میزان آب و قهوه بسیار بستگی دارد. اما کلا طعم قهوه اسپرسو از این قهوه بهتر اسـت. دراین روش با استفاده از نیروی جاذبه، آب از میان پودر قهوه عبور می کند و قهوه خوش طعمی را ایجاد می کند.

دراین روش از استوانه ای شیشه ای کـه دارای پیستون صافی داری اسـت استفاده می کنند. قهوه و آب جوش در استوانه باهم مخلوط می شوند طبق معمول بـه مدت چند دقیقه قبل ازآن کـه پیستون کـه بـه شکل فویل اسـت، پایین بیاید. دراین هنگام نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی آماده ریختن اسـت. قهوه های کیسه ای نسبت بـه چای کیسه ای کمیاب ترند.

این امر بدلیل آن اسـت کـه در تهیه قهوه کیسه ای باید مقدار زیادی قهوه آسیاب شده نسبت بـه چای بکار رفته در چای کیسه ای بکار برد کـه از نظر مالی برای فراوری کنندگان این محصولات، با صرفه نمی باشد.

در تمام این روش ها از مخلوط آب جوش با قهوه آسیاب شده دانه قهوه ای کـه برشته و آسیاب شده اسـت استفاده می گردد. پودر قهوه یا پشت صافی باقی می ماند یا همراه نوشیدنی داخل فنجان ریخته می گردد.

میزان ریز بودن دانه قهوه بستگی بـه نوع نوشیدنی دارد کـه قرار اسـت با آن تهیه گردد. دستگاه های برقی تهیه قهوه، آب را جوش می آورند و سپس مواد لازم را بدون این کـه لازم باشد انسان یاری زیادی کند، باهم مخلوط می کنند. این دستگاه ها بر اساس برنامه زمان بندی خاصی عمل می کنند. افرادی کـه در تهیه نوشیدنی قهوه مهارت دارند، دانه های سبز قهوه خام و دم کردن آن ها بـه روش سنتی را ترجیح میدهند.

قهوه تلخ: نوعی قهوه دم نموده اسـت کـه بدون شکر، شیر و دیگر مواد افزودنی مصرف می گردد.

شیر قهوه: قهوه ای اسـت کـه پس از تهیه آن، شیر و گاهی شکر اضافه می کنند.

کاپوچینو: نوعی اسپرسو اسـت کـه با شیر کف نموده و گاهی شکر و کاکائو آماده میگردد.

در برخی کشورها، بـه نوشیدنی قهوه مواد مختلفی اضافه می کنند. شکلات یکی از مرسوم ترین این مواد اسـت کـه یا روی قهوه آماده شده می پاشند یا همراه با قهوه هنگام دم کردن، مخلوط می کنند. البته از برخی ادویه جات از جمله دارچین، جوز هندی، هل و… هم برای خوشبو نمودن قهوه استفاده می کنند.

این نوع قهوه رابا جوشاندن پودر بسیار ریز قهوه در آب تهیه می کنند. این نوع قهوه را داخل قوری مسی کـه دسته بلندی دارد و سر آن باز اسـت درست می کنند. زمانی کـه قهوه را داخل فنجان می ریزند، صافی نمی گذارند و بنابر این، پودر قهوه کـه دیگر بـه تفاله قهوه تبدیل شده اسـت هم داخل فنجان می ریزد. به گزارش پارس ناز طبق معمول فنجان را تا مدتی حرکت نمی دهند تا این پودر قهوه کاملا ته نشین گردد. گاهی بـه این نوع قهوه ادویه و شکر هم اضافه می کنند.

قهوه فوری پودری اسـت کـه قابل حل شدن در آب یا شیر می باشد. این نوع قهوه بـه روشی بسیار متفاوت از قهوه هایی کـه در بالا در خصوصشان شرح داده شد، تهیه می شوند. البته این نوع قهوه مسلما طعم قهوه هایی کـه برای درست کردن آن ها زمان صرف می گردد، را ندارد. برخی این نوشیدنی را غیر قابل تحمل بشمار می آورند و برخی عقیده دارند کـه جانشین خوبی برای نوشیدنی قهوه واقعی اسـت.

بجز خواص خوراکی قهوه، از این ماده طبیعی بـه خصوص رایحه خوش آن هم میتوانید در منزل بهره ببرید.

ترک ها و خطوط کوچک ایجاد شده روی مبلمان چوبی رابا قهوه برطرف کنید. 2 -3 قاشق غذاخوری قهوه رابا مقداری آب مخلوط کنید تا بـه صورت خمیری سفت درآید. در خصوص چوب های متمایل بـه قرمز چند قطره ید اضافه کنید. خمیر را روی چاقو بتونه یا چاقو یک بار مصرف بگذارید و درز ها رابا آن پر کنید. خمیر اضافی رابا یک دستمال پاک کنید. بگذارید کاملا خشک گردد. سپس از واکس مخصوص مبل بهره ببرید.

برای تازه نگه داشتن هوای داخل ماشین از ظرفی حاوی دانه های قهوه بهره ببرید. دانه های قهوه بو مواد تند مانند فست فود را جذب می کنند.

با ریختن مقداری قهوه یا چای روی مواد کمپوست، تعداد باکتری ها افزایش یافته، خاک و کمپوست سریع تر تجزیه میشوند.

این کافئین موجود در قهوه نیست کـه گل هایی مانند آزالیا، بوته رز و گیاه همواره سبز خواهان آن هستند بلکه جدا از نیتروژن، فسفر و موادمعدنی، اسیدیته و اکسیژن رسانی خاک را بالا میبرد. دانه ها را برای جلوگیری از کپک زدن داخل خاک فرو کنید.

3/4 پیمانه دانه قهوه رابا کنار زدن خاک نزدیک ریشه گیاه بریزید. اینکار را ماهی یک بار تکرار کنید. استفاده زیاد از قهوه حتی در گیاهان دوستدار محیط اسیدی موجب افزایش بیش از حد اسیدیته خاک می گردد.

حرارت دادن یک فنجان دانه تازه قهوه داخل دیگ چدنی کوچک با شعله کم، بـه برطرف بوی حیوانات از محیط یاری می کند. به گزارش پارس ناز بـه محض درآمدن بوی قهوه، ظرف رابه اتاق مورد نظر ببرید و روی یک پایه قرار دهید. تا زمان خنک شدن قهوه بوی بد از بین میرود.

برای خلاص شدن از مورچه ها کافیست مقداری قهوه نزدیک لانه آن ها بریزید. با اینکار وادار می شوند بـه جایی دیگر نقل مکان کنند.

قهوه لایه بردار مناسبی برای پوست اسـت. با مالیدن قهوه مرطوب روی پوست از دست سلول های مرده خلاص شوید. بعد پوست رابا آب بشویید.

مالیدن قهوه بر روی مو های خشک و تمیز باعث درخشندگی آن میگردد. بعد از 20 دقیقه مو رابا آبکشی نمایید. هفت روز استفاده برای دریافت نتیجه کافیست.

طبق تحقیق صورت گرفته در ایلینویز، کافئین موجود در قهوه موجب کاهش التهاب رگ ها، شدت و دفعات سردرد میگردد. دراین تحقیق مصرف قهوه باعث برطرف کامل سردرد در 58 درصد از کسانی کـه فقط قهوه مصرف نموده بودند، شد ودر گروه دیگر استفاده از قهوه همراه با ایبوپروفن علائم بیماری را در 70 درصد بیماران از بین برد.

از بین روش های رنگ کردن تخم مرغ با مواد طبیعی میتوان بـه قهوه دم نموده اشاره نمود. 1/4 پیمانه قهوه حل شده در آب برای داشتن رنگ قهوه ای مناسب اسـت؛

بتازگی یک شرکت آمریکایی قهوه ای رونمایی نموده اسـت کـه 200 درصد قویتر از قهوه های معمولی اسـت کـه برخی مواقع از ان ها استفاده می کنیم و 200 برابر کافئین بیشتر در ان اسـت. این قهوه کـه با نام آرزوی مرگ بـه فروش میرسد از دانه های بسیار سیاهی ساخته شده اسـت کـه بنظر می رسد بـه دست همین کمپانی فرآوری شده اند چرا کـه تا بحال کسی این دانه ها را ندیده اسـت.

میزان کافئین بالای آن باعث شده اسـت کـه خوردن آن همراه با هشدار های بسیار دکتری همراه باشد. همانگونه کـه میدانید کافئین برای بدن میتواند ضرر های داشته باشد و دستگاه عروقی را دچار مشکل کند. هم چنین این قهوه می تواند میزان خواب و زمان های آنرا نیز بهم بریزد چرا کـه سازندگان آن اعلام نموده اند این قهوه می تواند میزان کافئینی کـه برای یک هفته بیدار ماندن لازم اسـت رابه شـما بدهد.

منبع: پارس ناز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 22 فروردین 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: andishemag.ir شناسه مطلب: 840

به "آموزش دم کردن کردن قهوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش دم کردن کردن قهوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید