500 هزار واحد مسکونی روستایی در دولت تدبیر و امید ساخته شد
به گزارش مجله اندیشه، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: در دولت های یازدهم و دوازدهم نیز پنج هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات نیز برای ساختن 500 هزار واحد مسکونی روستایی به مردم اعطا شده است.

به گزارش خبرنگاران، علیرضا تابش 31 مردادماه در جلسه مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در جریان بارندگی های اخیر در چهارمحال و بختیاری، روستاهای استان آسیب دیده اند و امکان رانش زمین در حدود 25 روستای در معرض خطر وجود دارد که باید تثبیت وضعیت یا جابجا شوند.
وی در همین خصوص تأکید کرد: در راستای حل این مشکل و نجات مردم این روستاها، باید یک مصوبه به هیأت دولت برود و مورد تصویب قرار گیرد.
تابش با اشاره به اینکه در عرصه مسکن روستایی کارهای خوبی در کشور صورت گرفته است، اعلام کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب حدود 17 هزار میلیارد تومان تسهیلات مسکن روستایی پرداخت و یک میلیون و 700 هزار واحد مسکونی روستایی ساخته شده است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد: در دولت یازدهم و دوازدهم نیز پنج هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات نیز برای ساختن 500 هزار واحد مسکونی روستایی به مردم اعطا شده است.
تابش در مورد کارهای مهم صورت گرفته در روستاها، تأکید کرد: در حوزه بهسازی مسکن روستایی و اجرای طرح های هادی گام های بزرگی برداشته شده است.
یادآوری می گردد در این جلسه تفاهم نامه احداث 2 هزار واحد مسکونی برای روستاییان نیازمند استان میان سازمان برنامه و بودجه، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و استانداری چهارمحال و بختیاری امضا شد.
منبع: خبرگزاری ایسنا