بیش از 450 حمله هوایی به یمن در یک هفته
به گزارش مجله اندیشه، سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز گفت که ائتلاف متجاوز سعودی در طول یک هفته اخیر بیش از 450 بار به مناطق مختلف یمن حمله هوایی نموده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: نیروهای متجاوز به تنش آفرینی نظامی خود در جبهه های مختلف ادامه می دهند.
وی اضافه نمود: این نیروها در طول یک هفته گذشته بیش از 25 عملیات رزمی و عملیات نفوذ در جبهه های مارب، الجوف، الساحل، صعده، البیضاء و مناطق مرزی اجرا کردند.
سرتیپ سریع گفت: هواپیماهای ائتلاف متجاوز سعودی در طول یک هفته گذشته بیش از 450 بار به مناطق مختلف یمن حمله کردند.
برپایه این گزارش، مجموع حملات هوایی ائتلاف متجاوز سعودی از نهم ماه آوریل تا کنون به بیش از 2491 حمله و تعداد عملیات رزمی و عملیات نفوذ این ائتلاف در جبهه های مختلف در این مدت به بیش از 170 مورد رسیده است.
منبع: خبرگزاری تسنیم