شناسایی عامل ناکامی اوپک پلاس در افزایش قیمت نفت توسط اویل پرایس

به گزارش مجله اندیشه، خبرنگاران: طبق توافق کاهش فراوری نفت از سوی کشورهای عضو اوپک پلاس، میزان فراوری نفت در ماه ژوئن نسبت به ماه می کاهش چشمگیری داشته است. اما اوپک پلاس همچنان از هدف معین شده خود فاصله دارد.

شناسایی عامل ناکامی اوپک پلاس در افزایش قیمت نفت توسط اویل پرایس

اوپک پلاس هنوز نفت زیادی فراوری می نماید

به گزارش خبرنگاران و به نقل از اویل پرایس، بنابر اطلاعات شرکت پترو لجلستیک، فراوری نفت اوپک پلاس در ماه ژوئن در مقایسه با ماه می کاهش یافته است. با این حال، میزان فراوری هنوز بیشتر از سهمیه جمعی کشورها است. فراوریات نفت کشورهای عضو اوپک در ماه ژوئن نسبت به ماه می، 1.2 میلیون بشکه در روز کاهش داشته است. فراوریات نفت خام اوپک در ماه می حدود 24.19 میلیون بشکه در روز بوده است که نسبت به ماه آوریل 6.3 میلیون در روز کاهش داشته است.

عربستان سعودی در ماه می سهم فراوری خود را به 8.5 میلیون بشکه در روز کاهش داد. شرکای اصلی عربستان سعودی در خلیج فارس، یعنی کشورهای کویت و امارات متحده عربی نیز فراوری نفت را به مقدار لازم کاهش داده اند. این در حالی است که فراوری نفت عراق با کاهش 340 هزار بشکه در روز، به 4.165 میلیون بشکه در روز رسیده است.

براساس برآوردهای پترو لجستیک، سازمان کشورهای صادرکننده نفت در ماه ژوئن کوشش نموده است تا فراوری نفت را به میزان بیشتری کاهش دهد. کشورهایی مانند عراق و نیجریه نیز که به دلیل عدم همکاری در ماه می توسط اعضای اوپک پلاس مورد انتقاد قرار گرفته بودند، در ماه ژوئن فراوریات نفت خود را کاهش داده اند.

پترو لجستیک در گزارشی به رویترز اعلام نموده است که به استثنای ایران، لیبی و ونزوئلا که بخشی از توافق نامه کاهش فراوری نفت نیستند، فراوریات نفت اوپک همچنان حدود 1.55 میلیون بشکه در روز از مقدار تعیین شده فاصله دارد. عراق، نیجریه و کویت از اصلی ترین کشورهایی هستند که فراوریات خود را از ماه می تا به امروز کاهش داده اند، در حالی که کاهش فراوری نفت توسط کشورهای عربستان سعودی، امارت متحده عربی و آنگولا محدود بوده است.

گفته می گردد که دومین فراوری کننده عظیم اوپک، یعنی کشور عراق در ماه ژوئن کاهش چشمگیری در صادرات نفت خام خود داشته است. این نشان دهنده این است که عراق همکاری و انطباق خود را با توافق کاهش فراوری اوپک پلاس بهبود بخشیده است. میزان همکاری کشورهای اوپک پلاس در کاهش بی سابقه فراوری نفت تا به امروز به رقم 87 درصد رسیده است.

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 5 شهریور 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: andishemag.ir شناسه مطلب: 1120

به "شناسایی عامل ناکامی اوپک پلاس در افزایش قیمت نفت توسط اویل پرایس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شناسایی عامل ناکامی اوپک پلاس در افزایش قیمت نفت توسط اویل پرایس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید