طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ خامه ای

این پاستا مرغ و قارچ یکی از آن خوشمزه های لذتبخشی است که طعمش را فراموش نخواهید کرد: پاستای پنیری پخته شده با آب مرغ و قارچ های آبدار. در حین پخت این غذا، بخشی از سس به خورد پاستا می رود و از ترکیب مزه ها انفجاری ایجاد می شود که نتیجه آن طعمی فوق العاده خواهد
تاریخ انتشار: دوشنبه، ١ آبان ٩۶

این پاستا مرغ و قارچ یکی از آن خوشمزه های لذتبخشی است که طعمش را فراموش نخواهید کرد: پاستای پنیری پخته شده با آب مرغ و قارچ های آبدار. در حین پخت این غذا، بخشی از سس به خورد پاستا می رود و از ترکیب مزه ها انفجاری ایجاد می شود که نتیجه آن طعمی فوق العاده خواهد بود. خلاصه این که پاستا مرغ و قارچ بسیار ساده و خوشمزه است و معمولاً بچه ها هم از آن استقبال می کنند. در ضمن بعد از ماندن در یخچال و دوباره گرم شدم پاستا مرغ و قارچ کیفیتش را حفظ می کند. کل مراحل تهیه این پاستا را می توانید در یک تابه عمیق مناسب فر انجام دهید. به این ترتیب تابه مستقیما از روی گاز به داخل فر می رود. البته می توانید هم آن را قبل از قرار دادن در فر به ظرف فر پیرکس یا سرامیکی منتقل کنید. در ادامه دستور پخت پاستا مرغ و قارچ خامه ای را بخوانید:

مواد لازم

ماکارونی رشته ای 350 گرم

سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد

قارچ ورقه شده 450 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

سیر رنده شده 2 حبه

نمک و فلفل به مقدار کافی

روغن زیتون به مقدار کافی

برای تهیه سس پاستا:

کره 60 گرم

آرد 1/3 پیمانه

آب مرغ 2 پیمانه

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

شیر 3/4 پیمانه

خامه 3/4 پیمانه

جعفری خرد شده 1/4 پیمانه

پنیر موزورلای رنده شده 1 و 1/2 پیمانه

طرز تهیه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید تا گرم شود. ماکارونی را در قابلمه بزرگی پر از آب و کمی نمک بپزید تا پخته شود ولی خیلی نرم نشود (حالت آل دانته– بیش از حد ماکارونی را نپزید چون بعدا دوباره در فر پخته خواهد شد). سپس ماکارونی را آبکش کنید و کنار بگذارید

در یک قابلمه یا تابه عمیق بزرگ ۱ قاشق (۲۰ گرم) از کره و ۱ قاشق روغن زیتون بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا کره ذوب شود. روی سینه مرغ ها نمک و فلفل بپاشید. وقتی روغن داغ شد مرغ ها را سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی و گوشت پخته شود (هر طرف حدود ۴ دقیقه). سپس مرغ پخته شده را به تخته گوشت منتقل کنید و با چاقو به شکل مربع های کوچک برش بزنید.

در همان قابلمه ۳ قاشق روغن زیتون دیگر بریزید. قارچ ورقه شده را کمی سرخ کنید تا نرم شود. سپس پیاز خرد شده را نیز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا طلایی رنگ شوند. دو حبه سیر را داخل قابلمه رنده کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید. این مواد سرخ شده را روی تخته گوشت کنار مرغ بریزید.

حال در همان قابلمه دو قاشق کره باقیمانده را بریزید و ذوب کنید. آرد را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. آب مرغ، آبلیمو، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مایع یکدست شود. سپس شیر و خامه را هم اضافه کنید و بگذارید سس روی حرارت ملایم داغ شود اما نجوشد.

حال وقت آن است که همه مواد را با هم مخلوط کنید. ماکارونی، مرغ و قارچ را داخل قابلمه سس بریزید. آن را هم بزنید و بچشید. اگر لازم بود نمک و فلفل اضافه کنید. جعفری خرد شده را هم با بقیه مواد مخلوط کنید.

روی پاستا مرغ و قارچ را با پنیر موزورلا رنده شده بپوشانید. درب قابلمه را بگذارید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. درب تابه را بردارید و ۱۵ دقیقه هم بدون در به پختن پاستا ادامه دهید.

نکته: برای راحت تر شدن تهیه پاستا مرغ و قارچ، می توانید مرغ بریان آماده را از بیرون تهیه کنید.

برای: 8 نفر

حاضر است در : 90 دقیقه

وعده: شام, نهار