طرز تهیه ترشی لبو

با آمدن فصل پاییز و شروع اضافه شدن ترشی به وعده های غذایی خانواده ها، شاید بد نباشد این ترشی خوشمزه راتهیه کنید. در ادامه دستور تهیه ترشی لبو را بخوانید. مواد لازم لبو (چغندر) 1 کیلو نمک به میزان لازم سرکه سفید به میزان لازم آب 2 لیوان طرز تهیه: لبوها را بشویید و داخل قابلمه
تاریخ انتشار: دوشنبه، ٢۴ مهر ٩۶

با آمدن فصل پاییز و شروع اضافه شدن ترشی به وعده های غذایی خانواده ها، شاید بد نباشد این ترشی خوشمزه راتهیه کنید. در ادامه دستور تهیه ترشی لبو را بخوانید.

مواد لازم

لبو (چغندر) 1 کیلو

نمک به میزان لازم

سرکه سفید به میزان لازم

آب 2 لیوان

طرز تهیه: لبوها را بشویید و داخل قابلمه قرار دهید. روی لبوها تا حدی آب بریزید که لبوها را بپوشاند. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزید. تا حدی که چنگال براحتی داخل لبو فرو رود. بسته به نوع لبو و برش های لبو زمان پخت می تواند متغیر باشد.

لبوها را آبکشی کنید و آب آنها را نگهدارید. اجازه دهید لبوها کمی خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا کنید و به قطعات یا اشکال دلخواه برش بزنید. لبوهای خرد شده را داخل شیشه مورد نظر بریزید.

2 لیوان از آب لبو، سرکه و مقداری نمک را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که مایع به جوش آمد آن را داخل شیشه و روی لبوها بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

نکته: آب اضافی لبو را دور نریزید و در ظرف مناسب نگهداری کنید. می توانید از آب لبو بعنوان رنگ در غذاها و دسرهای مختلف استفاده کنید.

حاضر است در : 60 دقیقه